Repertoire

Het repertoire is bijzonder gevarieerd. Duo Please speelt veel bekende Nederlandse en Engelstalige nummers. De laatste jaren hebben ze zich steeds meer op het stijldansen toegelegd. Ze hebben zelfs danslessen genomen om zich meer te verdiepen in de dans. Het repertoire bestaat dan ook uit oude dansen, Line dance, balroom, latin speciale dansen maar ook de hedendaagse muziek gaan ze natuurlijk niet uit de weg.

Please 22AVoor een bruiloft, receptie, personeelsfeest of dansavond zijn ze zeker aan te bevelen. Want Duo Please maakt er een knalfeest van. De geluidssterkte wordt volledig naar uw wensen aangepast. Als ze in het dialect zingen dan gebeurd dat vaak op een ludieke maar respect volle manier met vele Drentse, Groningse maar ook de Duitse liedjes.

Na zoveel jaren in de muziek maken ze gebruik van hun ervaring en daarbij hoort natuurlijk ook veel plezier. Met goede zang, (wat tevens het visitekaartje is van Duo Please) in combinatie met het akoestische drumstel en keyboard brengen ze hun repertoire ten gehore. Op verzoek lopen ze ook nog graag even met de accordeon en een trommel door de zaal.