Please voor aantal optredens beschikbaar

Please (4)A
De 50 jarige reünie van Please in 2013 in de feesttent in Uffelte was een groot succes. Alle oud bandleden waren daarbij aanwezig. Wat aanvankelijk bedoeld was als een eenmalig gebeuren werd vorig jaar nog even dunnetjes overgedaan in De Wijk en Havelte. Omdat het zo gezellig was, en ze het eigenlijk ook niet helemaal kunnen laten hebben de bandleden besloten om dit jaar en volgend jaar nog een paar optredens te doen.

‘We zijn alweer druk aan het repeteren geslagen, en hebben er ontzettend veel zin in om samen weer te gaan optreden’ vertelt oud-bandlid Bart Boverhof.

Please is opgericht in 1963 door een paar jongens uit Uffelte die toen tussen de 11 en 15 jaar oud waren. Ze speelden nummers van The Shadows, The Kinks, The Hollies en The Beatles. Al snel werd Please een populaire en veelgevraagde band bij feesten en partijen, en traden ze op in heel Nederland. Door de jaren heen is de formatie vele malen van bezetting gewisseld. Sinds 1988 gaat Please met Albert en Klaas door het leven als Duo Please.